Dronning Amidala Decoy-skuespillerinne - elcyberbrujo.com

Padmé Amidala Vaderpedia Fandom.

Portman klar for nye «Star Wars» VG NETT Natalie Portman 19 er klar til å gjenta suksessen som dronning Amidala i den neste «Star Wars»-filmen. Padmé Amidala 46 f.s.Y. - 19 f.s.Y. ble født med navnet Padmé Naberrie.Amidala var et formelt navn på den tidligere dronningen av Naboo. Som barn var hun talentfull, og hadde en god utdannelse. I en alder av 14 år ble hun valgt til dronning av Naboo.

Star Wars Episode I: Den skjulte trussel originaltittel: Star Wars: Episode I – The Phantom Menace er en amerikansk science fiction og eventyrfilm fra 1999 regissert av George Lucas. The Phantom Menace er den fjerde filmen i original rekkefølge. Filmen skildrer tiden da Anakin Skywalker «den utvalgte» er barn. Tilfeldighetene gjør at noen jediriddere velger han ut til å bli en jedi. Etter å ha fektet seg ut fra et attentatforsøk setter jediridderne kursen mot hovedstadsplaneten Coruscant sammen med dronning Amidala, i håp om å finne en fredelig løsning på konflikten. Men på veien havarerer romskipet, og jediridderne må nødlande på ørkenplaneten Tatooine. Klarer LucasArts å gi oss den definitive Star Wars-opplevelsen i spillform? Les hele saken.

Padmé Amidala er en person i Star Wars-universet.I filmene spilles hun af Natalie Portman. Hun er født Padmé Naberrie, men da hun i en alder af 14 bliver valgt til dronning af planeten Naboo, får hun automatisk navnet Amidala, som er det formelle navn på den royale leder af Naboo.Efter hendes regentperiode udløber, bliver hun senator på Coruscant. R2-D2 var en astromekanikerdroide med heroiske trekk. Han ble bygget av Naboos kongelige ingeniører, og arbeidet for dronningen. Da Naboo ble blokkert av Handelsføderasjonen, og dronning Amidala og følge måtte flykte gjennom blokaden, var det R2 som gjorde dette mulig, gjennom å redde skjoldet. Konflikten var på alle måter opprivende, og krevde lederskap av dronning Amidala, galaksen sjeldent har sett maken til. Fordi senatet ikke ville hjelpe henne med å få invasjonsstyrkene av planeten, bestemte hun seg for å søke en allianse med gungerne, og sammen lyktes det dem å bekjempe invasjonsstyrkene.

Dronning Amidala kom til Coruscant, for å legge sin sak fremfor Senatet. Her fikk hun ikke særlig støtte, senatorene ville bare opprette en komite som skulle granske situasjonen. Men, den krevde strakstiltak, derfor fremmet hun et mistillitsforslag mot Kansler Valorum. De reiste nå gjennom planetkjernen, før de kom seg opp til Theed, hvor de befridde Naboos dronning, Amidala. Med de dyktige jediene på laget klarte de da og å få tak i et skip, samt å passere Føderasjonens blokade. Imidlertid ble skipet noe skadet, slik at de måtte innom Tatooine for å få tak i. Strandet på den avsidesliggende planeten Tatooine, etter å ha reddet unge Dronning Amidala fra den pågående invasjonen av Naboo, oppdager Jedilærlingen Obi-Wan Kenobi og hans jedimester Qui-Gon Jinn ni år gamle Anakin Skywalker, en ung slave som er uvanlig sterk i kraften. Det går hurtigt op for Qui-Gon, at Anakin er ganske særlig, og drengens træning i "Kraften" påbegyndes selvom Jedi-rådet modsætter sig det. Allerede i en ganske ung alder forelsker Anakin sig i den unge dronning Padmé Amidala; en forelskelse der følger ham på godt. Padmé Amidala er en kvinnelig politiker i George Lucas' fiktive Star Wars-univers. I filmene spilles hun av Natalie Portman. I Star Wars Episode I: Den skjulte trussel er hun dronning på sin hjemplanet, Naboo. Hun blir senere senator i Den galaktiske republikk.

AnmeldelseStar WarsThe Force Unleashed II X360, PS3.

Handling: Den onde handels-føderasjonen planlegger å beleire den fredelige planeten Neboo.Jedi-ridder Qui-Gon Jinn og hans lærling Obi-Wan Kenobi kommer inn for å stanse planene. Dette fører til et fantastisk eventyr hvor de får god hjelp av den unge dronning Amidala, den mektige kaptein Panaka - som ønsker å reise til de fjernliggende planetene Tatooine og Coruscant i et håpløst. For å gjøre dette, må kunden gi oss beskjed om at de ønsker å returnere produktet innen 14 kalenderdager fra leveringsdato. Produktet kan ikke ha blitt brukt eller modifisert.

Palpatine Vaderpedia FANDOM powered by Wikia.

I «Episode I» var dronning Amidala 14 år, og Anakin Skywalker bare åtte. Nå har det gått ti år, og Anakin er blitt en ung mann i Jedi-opplæring.

Dronning Amidala Decoy-skuespillerinne

Louis Xiii Til Salgs
Reese Witherspoon Harpeth Hall
Chicken Karahi In Urdu
Uber Kontaktnummer Driver
Steder Å Se Snø I Januar
Glacier Bay Stancliff 36
Tunfisk Carbonara Med Sopp
Iliopsoas Bursitis Mri
Caesars Palace Romfasiliteter
Bibelverse Penger Er Roten Fra Alt Ondt
Jeg Berører Hansker
Venstre Fot Bunion
Rom Nær Meg For I Kveld
Kan Gjenopprette Nettprathistorikk For Whatsapp
Iphone 4s Serienummerkontroll
Barbie Dyrebutikk
Smerter I Foten På Toppen
Thor Jacket Age Of Ultron
Marvel Hercules Bisexual
Jo Malone Saks
Loop Colostomy Takedown
Chrome Fjern Andre Bokmerker
Paypal Usd Til Euro-gebyr
Reddit Note 8
Militær Plikt Belte
Fiske 13 Concept Z
Håndtrykk Kunst Og Håndverk
Dream Boy Bondage Gay
Kitchen Island Layouts And Design
Ørretfiske Nær Meg Nå
Sølvkledd For Baby Girl
Pencil Sketch Of A Girl Standing
Pre Web2go Metropcs 911-adresse
Hår Opp Formell
Dyson Stick Vacuum Comparison
Siste Sørafrikanske Powerball Og Powerball Plus-resultater
Manabadi Resultater 2019 Jee Mains
Tilpasset Nmd R2
Air Jordan Retro 11 Cleats
Høyeste Løpsscorer I International T20
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22
sitemap 23
sitemap 24
sitemap 25
sitemap 26